Tričká na dojčenie - riešenie pre dojčiace mamy.

Kojo tričká a iné kojo oblečenie, ktoré si už zamilovali tisíce dojčiacich mamičiek!
Poznáte to?! Akonáhle treba nadojčiť dieťa, je nutné nájsť odľahlé miesto, vytiahnuť všetky možné vrstvy a rýchlo za nepriaznivých podmienok, na nepohodlnom mieste, priložiť dieťa na prsník. Často si musíme vyberať nie príliš priateľské, maličké zákutia na kŕmenie svojho dieťaťa bez toho, aby sme museli počúvať niekoho pripomienky.

Dnes sa našťastie časy úplne zmenili - vďaka oblečeniu, ktoré uľahčuje dojčenie, si každá mama môže urobiť pohodlie,bez stresu a bez toho, aby sa vystavila výstražným pohľadom okoloidúcich.
a2 - kopiajpg
Pre väčšiu odvahu sme aj my navrhli sériu dojčiacich kúskov oblečenia, pomocou ktorých môžete rýchlo a pohodlne nadojčiť vaše dieťa. A čo je na tom skvelé? Okoloidúci si pravdepodobne ani nevšimnú, že dieťa je dojčené - s týmto špeciálne navrhnutým strihom je zaručená najvyššia úroveň intimity a diskrétnosti. A ak si niečo všimnú, bude to len dieťa, ktoré sa túli k mame.

nocna kosela - kopiaa - kopiajpg
5 dôvodov, prečo musí byť kojenecké tričko od Littleman v šatníku každej mamy... 



  • Jemné, pohodlné, nenahraditeľné
Všetky kojo oblečenia od Littleman s tričkami v popredí - boli navrhnuté spôsobom, ktorý zabezpečuje maximálny komfort a zachovávajú si svoj tvar. Zabudnite na riedke spojenie švov alebo tesné rukávy. Littleman tričká sú precízne, jemné a príjemné na dotyk, čo spôsobuje pôžitok z nosenia !
  • Je prispôsobený vám a vášmu telu
Kojo tričká vám nielen pomáhajú pri každodennom fungovaní, ale aj dobre vyzerajú. Vďaka piatim veľkostiam si každá žena dokáže nájsť tričko, čo zodpovedá jej postave.Viac o rozmeroch v našom blogu :  Ako si vybrať spávnu veľkosť oblečenia
S našimi tričkami sa môžete cítiť sebavedomejšie v každej situácii !
  • Vyrobené z najkvalitnejších textílií
Pri výbere materiálov používaných pri vytváraní oblečenia sme nároční. Z tohto dôvodu majú oblečenie od Littleman svoj pôvodný tvar dlhú dobu a nemajú tendenciu sa ničiť. Naše úplety pochádzajú výlučne od európskych výrobcov, vďaka čomu sme schopní starostlivo kontrolovať ich kvalitu.
Poznámka: ak chcete, aby veci Littleman dlho slúžili , nezabudnite ich prať a žehliť len na vnútornej strane. Vďaka tomu budete mať stále kvalitné oblečenie.
  • Vzhľad je dôležitý
Tričká okrem diskrétnych možností na uľahčenie dojčenia ponúkajú tiež atraktívny strih a zaujímavý dizajn, ktorý ich ponechá vo vašom šatníku aj po dojčení!
  • Kopíruje sa s dušou - vyrobené s láskou
Každý produkt v sortimente internetového obchodu Littleman je dôsledkom manuálnej práce  nadaných slovenskách rúk. Jednotlivé kúsky sú nami navrhnuté,ručne rezané a šité. Každý z nich je jedinečný a originálny projekt. Takže ak hľadáte oblečenie "s dušou", našli ste to správne miesto!


Pohodlná noc s našou Kojo košieľkou DREAMY :

Pre nočné dojčenie sme navrhli Nočnú košielku strihovo podobnú kojeneckému tričku,ale s voľnejším, predĺženejším strihom. Upriamujeme pozornosť na tématicky dizajn, aby mamky zaspávali a vstávali stále krásne a spokojné. Látky su však vzorovo limitované a stále bude z daného vzoru len pár kúskov.Momentálne si môžete vybrať z pomedzi 3 farebných kombinácii - lososová , zelená a modrá ovečková nočná košeľa.
Naše košielky svojím dizajnom hovoria sami za seba, čo sa ďalej bude diať :
Keď si mama nahodí košieľku, idú sa počítať ovečky, papať mliečko a spinkať :)

pjmss light - kopiajpgPri nočnom dojčení (napr. v ľahu na boku) stačí zdvihnúť vrchnú vrstvu a privinúť si bábätko na dojčenie . Po napapaní môžete obaja spokojne spať ďalej.  
Dĺžka košieľky je mierne nad kolená. V prípade záujmu vieme spraviť dĺžku, poprípade aj zmenu kombinácie vzorov, podľa želania.

  • Naša kojo nočná košieľka je skvelý tip na výbavu, čo si vziať do pôrodnice. 

hop - kopiajpg
Našou víziou však je sa stále zlepšovať a robiť veci s potešením a radosťou.

Príjemné nakupovanie na littleman.sk :)

mom pjpg